Hem > Produkter > Blästring maskin > Hängare blästring maskin
Hook Typ Transportör Roller Shot Sprängmaskin Photy FTQ37 Series Till Salu

Hook Typ Transportör Roller Shot Sprängmaskin Photy FTQ37 Series Till Salu

☆ Gör förberedelser för skottblästringstvätt
☆ Antag 3D dynamisk simulering av massutkastning
☆ Använd Impeller-huvuden med högeffektiva raka blad
☆ Helt slutet design.
☆ Använd dubbla block.
☆ Avsluta en serie procedurer, inklusive skottförberedelser, snabb drift, snabb efter styrning av hastighet, skottblästring, snabb ut efter hastighetsstyrning och skottmatning.

Beskrivning

Hook typ transportör rulle skott sprängmaskin Photy FTQ37 serien till salu


Tekniska parametrar

Artikel

Hook shot sprängmaskin specifikationer

FTQ376

FTQ378 Singelkrok

FTQ378 dubbel krok

-

Max lastkapacitet av enkel krok / kg

600

800

800

Kan utformas enligt arbetsstyckets storlek och kundens krav

Max rengöring arbetsstycke
Φ / mm * h / mm

600 * 1100

800 * 1500

800 * 1500

Hook antal / pc

1

1

2

Impellerhuvud

Antal / uppsättning

2

2

2

Blästring antal per set / (kg / min)

120

200

200

Kraft per set / kw

7,5

11

11

Rengöringskammarstorlek
L * B * H / mm

1500 * 1500 * 2500

1800 * 1800 * 2800

1800 * 1800 * 2800

Total effekt / kw

25

34,4

36,1


Produktionsbeskrivning

FTQ37 serie krok typ skott sprängmaskin är sammansatt av pumphjulet huvud, skott försörjningssystem, sprängkammare, transportsystem, skruvtransportör, skott hiss, damm och skott separator, damm filtreringssystem och elektriska styrsystem. Transportanordningen adopterar cirkulära roterande hängarehakar. När enheten upptäcker arbetsstyckena i inställt läge, öppna skottförsörjningssystem och starta sprängning. Arbetsstyckena på hängerkroken i sprängkammaren roterar långsamt och exponerar arbetsstyckets yta till skottflödet. Skottblästermaskinen matar ut stålskotten på arbetsstyckets yta för rengöring av rost och ytstärkning, varefter stålskotten faller in i återvinningshinken med motordrivning.


Egenskaper av transportbandvalsmaskin

1. Ingen förorening vid arbete, miljö.

2. Ställ in två skottblåsningsmaskiner, rengör fullständigt de döda ändarna av komplicerade arbetsstycken, säkerställa jämn ytkvalitet på bearbetade arbetsstycken.

3. Mycket automatiserad. Skottblåsning, arbetsstyckets matning, arbetsstyckets roterande, arbetsstycke och skott som cirkulerar samt damm och skott som separeras utförs alla automatiskt.

4. Hängkroken rör sig fram och tillbaka i inställt läge och tid och kan justeras för att passa olika typer av arbetsstycken.

5. Den har interlockfunktionen och måste ställas in för att starta enheten, säkerställa normal drift och undvika fel eller olyckor orsakade av falska operationer.

6. Hög bearbetningskapacitet, vilket ger sa2.5.

7. Maskinen i denna serie i en krok och dubbel krok typ har flera modeller och kan beställas i enlighet med arbetsstyckets storlek och specifika krav.


Ansökan

Hook lyft typ skott sprängning maskin används främst för skott basting av hela facket av tankbilar, olika stora eller medelstora strukturella delar och chassi. Den här sprutmaskinen har en heltäckande design med hjälp av pumphuvudet med avancerade dubbla skivformade raka blad. Höghastighetsintensivt skottflöde sprängs på alla delar av arbetsstycket för att snabbt ta bort rostskiktet, skalan och smutsen. Genom skottblåsningen är strukturytans yta ren med viss grovhet vilket bidrar till att förbättra vidhäftningen mellan film och stålyta och förbereder nästa steg. Samtidigt kan det eliminera svetsspänningen, öka utmattningen och mot korrosionsmotståndet samt förlänga livslängden för att förbättra kvaliteten på arbetsstyckets ytor.


Teknisk process

Skicka arbetsstycken till krokhöljets botten på den transporterade plattan → krokhissar arbetsstycken → elektriska block bär arbetsstyckena till sprängområdet → gör skottblästringstvätt och byt hastighet på kroken och passera sedan igenom → färdig rengöring och återvända → Arbetsstycken går in i sprängområdet → Gör skottstensrengöring och byt hastighet på kroken och återvänd sedan tillbaka till skottlastningsområdet → skottmatning → Gå in i nästa procedur.


Fördelar med krocksprutmaskin

☆ Gör förberedelser för skottblästringstvätt

☆ Antag tredimensionell dynamisk simulering av massutstötning för att utforma sprängkammarens layout och pumphjulets huvud

☆ Använd Impellerhuvudena med högeffektiva rakblad för att förbättra rengöringseffektiviteten och säkerställa rengöringseffekten

☆ Helt slutet design. Se till att arbetsstyckena ligger i ett relativt stängt utrymme. Se till att skotten inte stänker ut ur kammaren.

☆ Använd elektrisk hiss med funktionen att gå och lyfta, som kan lyfta automatiskt i skottets lastnings- och matningsområde. Arbetsstyckets rörliga hastighet är justerbar i sprängområdet för att uppnå önskad kvalitet.

☆ Använd dubbla kvarter för att hissa arbetsstycken och skjut rengöring.

☆ Avsluta en serie procedurer, inklusive skottförberedelser, snabb drift, snabb efter styrning av hastighet, skottblästring, snabb ut efter hastighetsstyrning och skottmatning. Skotten som förbereder och matar görs med hjälp av plattbilar.


Vi, PHOTY CASTING, är nu stolta över att introducera oss som en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av krok typ transportör rullskott sprängmaskin photy ftq37 serien till salu i Kina till dig. Välkommen att köpa den exakta maskinen från vår fabrik. Det är av hög precision och bra prestanda.

Relaterade produkter

Förfrågning

We're Here to Help

 • Lägg till: Dalong Industrial Park, Xituan Town, Dafeng District, Yancheng City, Jiangsu-provinsen, Kina
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-post: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att få erbjudanden
och kuponger.
Bokmärk oss idag!