Hem > Produkter > Blästring maskin > Bälte Shot Blast maskin
Bälte blästring maskin kontinuerlig marmor

Bälte blästring maskin kontinuerlig marmor

Photy wire mesh bälte blästring maskin används mestadels för att bearbeta medelstora till stora pressgjutning, trycket gjutgods, smide, värmebehandlad delar, fordonskomponenter, järnhaltiga och icke-järnmetaller gjutgods, svetsade konstruktioner och påhitt. Delar kan vikt från 1 kg till 100 kg eller mer och är...

Beskrivning

Photy wire mesh bälte blästring maskin används mestadels för att bearbeta medelstora till stora pressgjutning, trycket gjutgods, smide, värmebehandlad delar, fordonskomponenter, järnhaltiga och icke-järnmetaller gjutgods, svetsade konstruktioner och påhitt. Delar kan väga från 1 kg till 100 kg eller mer och är tillverkade i medelstora och stora serier. Wire mesh bälte blästring maskin är extremt mångsidig och byggd för att ta bort resterna av gjutning sand, rost, gammal färg, synliga tecken på svetsning och ädla skärning, oxiderade lagret orsakas av värmebehandling, gradning, microhandling, öka ytan Soliditet, minska effekterna av ytan micro nedskärningar, etc.


Behandlade föremål placeras på en wire mesh bandtransportör kommer genom den blästring maskin och strålar av blästring media. Sprängning hjul installeras i olika vinklar. Wire mesh bälte blästring maskinen skyddas av slitstarka mangan stål plattor.


Bitarna förmedlas på ett övergripande nät transportband. Sprängning effekten uppnås med en centrifugal projektion av sfäriska stål skott. Användaren är också tillåtet att justera hastigheten på såväl transport som sköt projektionen att klibba till önskad effekt eller hårdheten av de ytor som behandlas. Dessutom är blästring maskinerna tillgängliga med bälte-bredder allt från 600 upp till 2000 mm.


QQ截图20170825104117.jpg


QQ截图20170825104512.jpg

Vi, PHOTY CASTING, nu stolta att införa oss som en av de ledande tillverkare och leverantörer av de bälte blästring maskin kontinuerlig marmor i Kina till dig. Välkommen för att köpa exakt maskinen från vår fabrik. Det är av hög precision och bra prestanda.
Hot Tags: bälte sköt blästring maskin kontinuerlig marmor, Kina, leverantörer, fabrik, tillverkare

Relaterade produkter

Förfrågning

We're Here to Help

 • Lägg till: Dalong Industrial Park, Xituan Town, Dafeng District, Yancheng City, Jiangsu-provinsen, Kina
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-post: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att få erbjudanden
och kuponger.
Bokmärk oss idag!