Hem > Nyheter > Innehåll
Designprincipen för sandblästringsrummet
Jun 16, 2017

Sandblåsningsrumsdesign bör inte bara återspegla utvecklingen av modernmålning utan också till praktiska principer, med lägsta investering, lägsta driftskostnader, minsta underhållssannolikhet, det enklaste driftsättet för designmålen.

1, avancerad

Systemdesign och utrustning för att spegla kraven för modern produktion, i de medel som tillåts enligt premissen, så långt som möjligt användningen av avancerad teknologi och design. Avancerad natur återspeglas huvudsakligen i den höga effektiviteten av sandblästring, enkel kontroll, dammhanteringskapacitet. Elektriskt kontrollsystem kontrollskåp centraliserad kontroll, utrustning, respektive kontroll, arbetsstatus display, säkerhetssystem display.

2, praktiska

Sandblästring rumsdesign måste först överväga det praktiska, praktiska reflekteras huvudsakligen i praktisk och tillförlitlig, mindre felhastighet, lätt underhåll, enkla reservdelar.

3, miljöskydd

Sandblästring rum kommer att producera mycket damm, i utformningen av damm läckage, särskilt överväga förseglingsdörren; För att minimera dammutsläppen Sandblästring arbetstagare andningsluft, genom speciellt behandlad speciell luft att leverera. Dessutom vidta åtgärder för att minska bruset.

4, säkerhet

Eftersom driftmiljön för sandblästring är dålig, arbetar arbetarna i en förseglad miljö, och med viss risk, sandblästring, design av rummet, utformningen av rummets interna struktur, underhåll och reparation av transportsystemet, elsystemdesign och Layout, måste ses från säkerhetssynpunkt. GB7692-87 "Säkerhetskod för målarbeteende - Förbehandlingsprocesssäkerhet"; GB7693 "Säkerhetskod för målning - Förbehandling av färgmålning" GB16297 "Kinesiska republiken Kina av de omfattande utsläppen av luftföroreningar".

Sandblästring rum består av sandblästring kropp och skydd, sand materialåtervinningssystem, värd (sandblästringstank), järnvägstransport, dammfjernningssystem, luftkompressionssystem (kundägda), elsystem och så vidare. Programmet är utrustat med två högtryckssprängning Tsui, arbetstagare kan flytta munstycket för sandblästring av produkten; Konfigurera två blåser sand vind Tsui, för att underlätta arbetarna till den slutliga rengöringen.

1, de viktigaste tekniska kraven och parametrarna

① sandblästringskapacitet ska nå 240 kvadratmeter / 8 timmar / 1 för att spränga Tsui.

② krav på sandblästring: Sa2.5-nivå.

③ dammrengöringssystem dammfjernningssystem dammkoncentration ska vara <120mg>

2, processen

Sandblästringsprocessen klämmer på flatbädden - in i sandkammaren (sandblästring) - städa upp damm - ett sandblästringsrum


We're Here to Help

 • Lägg till: Dalong Industrial Park, Xituan Town, Dafeng District, Yancheng City, Jiangsu-provinsen, Kina
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-post: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att få erbjudanden
och kuponger.
Bokmärk oss idag!