Hem > Nyheter > Innehåll
Shot Blasting Machine Applications för att expandera utvecklingen av Budding
Jul 10, 2017

Shot sprängning teknik efter införandet av Kina, den snabba utvecklingen av skott sprängning maskinindustrin, från den första trumstans skott sprängmaskin till sökrobot, krok, skivspelare, etc., födelsen av en mängd olika typer av sprängteknik till Städa upp linjen Industrin har skapat en stor inverkan. Generellt skott sprängmaskin från början av gjutningsindustrin för att använda sand, för närvarande en mängd olika hårdvaror, plåtbitar av svetsstensrengöring, rost mm, det finns fortfarande många industrier som behöver skjuta men kan inte uppfylla. Till exempel, under de senaste åren lanserade sten ytan ullskott sprängmaskin, ersätta brandprocessen, förbättra produktionseffektiviteten, så att storskalig applicering av ullsten kan uppnås.

Ansträngningar att utveckla användningen av skottblästring maskinindustrin, tillämpningen av en hel del skottblästring maskin tillverkare att bli riktning av utveckling. Exklusiv speciell typ skott sprängmaskin kan vara mer passande skott sprängarbetare, skott sprängning effekten är bra, hög effektivitet. Fyll i luckorna i universalblåsningsutrustning som inte kan vara helt effektiv.

Fjäderförstärkt skottblåsningsmaskin, professionell för sprängförstärkning av vårskott.

Roller ullskott sprängmaskin, rulle ytan skott sprängning, öka friktionskoefficienten.

Ankare kedjeskott sprängmaskin

Ship anchor kedja skott sprängmaskin, efter produktion av kedjan efter skottet för att stärka rost behandling, förbättra livslängden

Ovanstående lista över flera speciella sprängningsutrustning, tillverkning av sådan utrustning på tillverkarens tekniska forskning och utveckling, produktionserfarenhet har en högre efterfrågan, företaget i kraft av år av icke-standardiserad skottblästring maskinutveckling erfarenhet, ett stort antal kunder Fall, Shot sprängning maskin för vidareutveckling, för att lösa ett stort antal kunder Shot efterfrågan.


We're Here to Help

 • Lägg till: Dalong Industrial Park, Xituan Town, Dafeng District, Yancheng City, Jiangsu-provinsen, Kina
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-post: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att få erbjudanden
och kuponger.
Bokmärk oss idag!