Hem > Nyheter > Innehåll
Tillämpning av pneumatisk strömställningsdörrinstallation för krokblåsningsmaskin
Jul 10, 2017

Hook-type skottblästring maskin arbetar ordning: krok ladda arbetsstycket, förlita sig på toppen av den elektriska hissen kommer att skickas till skott sprängning rum, skott sprängning maskin öppen, toppen av autopiloten enheten, städa upp arbetsstycket efter rena Rum, ta bort rengöringen av arbetsstycket.

Mycket tid för lastning och lossning av arbetsstycket, vilket påverkar den totala rengöringseffektiviteten. Huasheng Tai företag att öka de elektriska hiss kunder, användning av dubbel krok design, medan du laddar arbetsstycket, under rengöring, rengöring arbetsstycket efter den andra sidan av arbetsstycket laddad i skott sprängning rummet, så cykeln, så att skottet Med synkroniseringen av lastning och lossning fortsätter. Installation av pneumatiskt dörrsystem, reducerar arbetskraftens intensitet, men också för att undvika olyckan som orsakas av att glömma att stänga dörren.

Vid justering av skottblåsningsmaskinen i sprängmaskinen för krokslagskärning bör det observeras att sprutmaskinens orienteringshylsa läge ska göra projektilen utskjutande över hela arbetsstycket som ska rengöras, annars påverkar det rengöringseffektiviteten. Placeringen av orienteringsfönstret kan om så önskas beläggas med ett svart bläck på ett träslag eller lägga ett tjockt papper placerat i arbetsstyckets position som ska rengöras, sprutmaskin med startskott, konstgjord sprängmaskin i Rör i en liten mängd av projektilen, kontrollera platsen för projektilbältet, t.ex. om kastaområdet inte är korrekt, bör justeras för att ställa in den ideala positionen som ska råda. Efter justering av orienteringshylsan kan belastningsprovet utföras efter 30 minuters sprängning och därefter tillsättes 400 kg av projektilen

Underhållstips

1. Kontrollera noggrant överföringsrekordet mellan anställda noggrant före arbetet. Kontrollera om det finns skräp i maskinen, i tid för att förhindra blockering av överföringen som orsakas av utrustningsfel.

2. Innan användningen av varje klass för det andra inspektionsvakten slits löv, impellrar, gummigardiner, riktningssatser, rullar och andra slitdelar, tidig ersättning. Kontrollera de elektriska rörliga delarna med bultanslutningen lös, ständigt åtdragning. Shot sprängmaskin utrustning för att regelbundet kontrollera olika delar av fylloljan är i överensstämmelse med bestämmelserna. Tätningar måste kontrolleras varje dag, såsom skadad omedelbart bytas ut.

3. Operatörer på rengöringseffekten bör alltid kontrollera om någon ska omedelbart sluta och utrustningen för den övergripande inspektionen. Innan du börjar måste du kontrollera om olika typer av omkopplare i styrskåpet (inklusive strömbrytaren) och sedan starta, för att inte fungera, skada elektrisk och mekanisk utrustning, vilket resulterar i utrustningskador.

4. Kontrollera alltid kvaliteten på stålrengöringen, vid behov justera projektilprojektilvinkeln och rullbanens hastighet, men också att arbeta enligt de korrekta driftsförfarandena.

Ovanstående är Qingdao Yoshikawa mekaniska produkter krok-typ skott sprängning maskin underhåll bör vara uppmärksam på tricket.


We're Here to Help

 • Lägg till: Dalong Industrial Park, Xituan Town, Dafeng District, Yancheng City, Jiangsu-provinsen, Kina
  Tel: + 86-515-83755555
  Fax: + 86-515-83752143
  Mob: + 86-13912337992
  E-post: ycfengte@photycn.com
  Skype: joycezhaomin1986
  WhatsApp: +8613912337992

Nyhetsbrev

Ange din e-postadress för att få erbjudanden
och kuponger.
Bokmärk oss idag!